essay

essay

sykdom eller forkjølelse,eller

tankesplittPosted by Jeannine Lyngsvåg Fri, January 08, 2016 17:31:41
Jeg har fått en forkjølelse....interessant at jeg kaller den selv som en sykdom.Jeg ble oppmerksom på det, da jeg ble spurt om det var noe alvorlig med meg siden jeg skrev på fb jeg har en sykdom. Men så begynte tankene å gå rundt i hodet...Jeg har jo en sykdom , en alvorlig en....jeg har faktisk glemt den i det øyeblikket det dukket opp en forkjølelse som i utgangspunktet er jo " bare " ubehagelig..eller...men egentlig ikke er en sykdom.Hvordan i alle dager kom jeg på at jeg har en sykdom og hvile i den som er jo bare en vanlig forkjølelse...er jo vinter tross alt...kanskje den er mer normal enn den andre "riktige"sykdommen min... tjaaaa. ikke vet jeg ;-)

  • Comments(0)//essay.kristinlavransdatter.net/#post5

den tida vi har....

tankesplittPosted by Jeannine Lyngsvåg Mon, June 18, 2012 12:03:51

Fikk liksom ikke ro på meg etter messen i går, der vi fikk vite at ennå et menneske hadde gått bort.Det var det med tida igjen...Jeg trodde, eller vi generelt , hvor ofte sier vi ." Har det ikke tid? Det er jo god tid for det" men jeg forsto i går, at vi ikke alltid har den tida vi tror vi har, den tida for å urette noe, ordne opp i noe, snakke med folk, blir bedre kjent med hverandre, hva er det vi gjør?

Nå vet jeg at vi ikke har all verden tid for å gjøre de ting vi egentlig har tenkt å gjennomføre, plutselig er det ikke mer tid!!!!

  • Comments(2)//essay.kristinlavransdatter.net/#post4

å erkjenne seg selv...

tankesplittPosted by Jeannine Lyngsvåg Sat, May 05, 2012 14:22:31

Nå tenker jeg for mye, og må bare få det skrevet, at jeg kan bli ferdig med det.

Hvorfor skriver jeg egentlig ikon, hvorfor elsker jeg havet og ensomheten? Hvorfor skal en erkjenne seg selv, vet vi ikke alle , dypt inni oss , hvem vi virkelig er???og så var det å skrive ikon, hvorfor i alle dager måtte jeg begynne med det, vanskelig er det, og du skriver helst for deg selv, hva skal en med alle disse ikoner etterhert, hvilken betydning har de for meg....jeg vet kun , jeg er på veien....og elsker skjønnheten!

  • Comments(0)//essay.kristinlavransdatter.net/#post3

tida vår

tankesplittPosted by Jeannine Lyngsvåg Tue, January 10, 2012 13:37:52

Hvordan er det egentlig med tida vår??? siden alt er så mye bedre, enklere....hvorfor har vi fortsatt ikke tid??? Hva er det med tiden???? Har vi tid? Beregner vi oss selv ut av tida????

Eller har tida oss?


Salvador Dali


  • Comments(2)//essay.kristinlavransdatter.net/#post2

Kristin Lavransdatter - bare en bok?

tankesplittPosted by Jeannine Lyngsvåg Tue, November 22, 2011 08:23:35

Er det mulig å bli påvirket av en bok? Påvirket på den måten at det forandrer deg og livet ditt, og det ligger dypt inni deg et sted, i en romans skikkelse som kalles Kristin...?

Jeg tror det, siden jeg føler at det er skjedd meg. Bare meg? Til tross vi ikke har vår, melder seg lengselen etter Gudbrandsdalen-Sel og Trondheim -Nidarosdomen og ikke minst hennes Statue...

Her er en foto fra min datter, da vi for første gang var på Jørundgaard.

  • Comments(0)//essay.kristinlavransdatter.net/#post1

Hjemmet – zu hause

tankesplittPosted by Jeannine Lyngsvåg Tue, November 22, 2011 08:22:56

Av og til får jeg en følelse av noe som..." jeg vil hjem". Men hva i alle dager mener jeg med det - er det den lengselen etter sitt barndomshjem, eller etter noe helt annet? Hva innebærer det egentlig å ha et hjem - å være hjemme... Trygghet, trivsel, hva mer ...

Det er en så merkelig følelsen. Betyr det kanskje at en har lengsel etter hva en ikke vet, eller vil kanskje bare vekk til en annen plass? Nei... jeg tror ikke det er det...

Men lengsel er det nok, men hvorfor dukker det plutselig opp, og så veldig intens..jeg vil hjem... rart... hmmm

  • Comments(5)//essay.kristinlavransdatter.net/#post0